Anitas blåa blogg

Alla inlägg den 28 januari 2010

Av Anita - 28 januari 2010 19:42

Hej vännerna!

Min plan var att åka till Halmstad och överraska min kära tvillingsyster på sin födelsedag. c",) Vädret ställde ju till det lite. I morse hade jag nästan bestämt mej för att inte åka. Tycker det är så himla läskigt att köra på snöiga och hala vägar. Men... framåt dagen lugnade blåsten ner sej och jag tog beslutet om att köra Crabban till Söstra mi. Väglaget var helt okej. Det var faktiskt solen som ställde till det lite. Den bländade så det var svårt att se vägen emellanåt. Inga solglasögon i bilen. Himla otur!


Jag ringde till Inger och grattade henne. Sa att vi skulle bowla i Jönköping ikväll. Peter, jag och några andra. Önskade henne en fortsatt mysig födelsedag och sa hejdå. Hon anade inget. Hi Hi.


Köpte fina blommor i Smålandsstenar. Nejlikor i läckert arrangemang. Moussebakelser inköptes i Halmstad. Present hade jag redan köpt. En liten vacker vattenkaraff med glas.


Vad roligt det är att överraska. Inger blev så himla förvånad. Vad kul! Faktum är att vi är enäggstvillingar och det händer att vi har en telpatisk förmåga oss emellan. Inger hade roligt nog tänkt att jag kanske skulle hitta på nåt som att komma oanmäld. c",) Visst är det märkligt?


Tack underbara vänner för alla grattishälsningar. Ni är så himla goa och snälla.

Kramis från ensomharfåtthemMatilda


Av Anita - 28 januari 2010 07:54

Hej vännerna!

Ni värmer mitt hjärta denna blåsiga och råkalla morgon. Vad underbart att bli gratulerad av er här på nätet. Tack för grattishälsningar som redan kommit.


Bild av Birgitta Lindeblad

Jag har planer för den här dagen, men vet inte ännu om det går att genomföra. Återkommer med det ikväll.

Kram till er alla från ensomärledigidag


Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna


Ovido - Quiz & Flashcards