Anitas blåa blogg

Alla inlägg den 29 juli 2010

Av Anita - 29 juli 2010 18:46

Hej vännerna!

Jag glömde datasladden hemma. Därför har jag inte kunnat blogga. Ska väl inte bara skylla på den, för den fick jag levererad av en vän från Gränna. Nej, det har väl inte funnits lust. Lusten försvann med regndropparna. Usch ja, det har regnat mycket sista veckan. Tror att regndagarna har varit fler än soldagarna.


Vi började vår vistelse i Karlsborg. Till vår stora lycka kom kära vännerna och sällskapade oss. Det blev sol och bad från båtarna, fika på stan, promenader och grillkväll som var underbar. En kaffedrink och öl på Idas Brygga. Mysigt.


I torsdags kväll körde vi över till Motala. Där var seglarvännerna och det var kul att träffas igen. Där låg vi ända till tisdag förm. Regnet gjorde att vi inte vill flytta på oss. Och Motala hamn är väldigt trevligt att "bo" i.  Bra shopping, mumsiga fik och härlig park med omgivning att promenera i.

På tisdagen vaknade vi med solen. Underbart!


Här ligger vi "längs med" kajen. Göta Kanal ligger framför oss. Det rör sej hela tiden med båtar till och från kanalen. Härligt att se alla båtar. Ingen är den andra lik. (Ser du lilla Ami där på badbryggan? Än vågar hon inte hoppa upp.)


Från Motala blev det en övernattning i Hjo. Där hade vi en underbar tisdagskväll med rosa skimmer över hamn och Vättern. Det har jag sett förut och det är fantastiskt vackert. Vi grillade med Grännavänner och hade det trevligt som vanligt.


Nu är vi hemma. Vi tappade lite lust när väderleken ser ut som den gör. Och så behövde Eventide få lite mer bränsle i sej. Det har Peter och Martin ordnat idag. Ami och jag har latat oss mest hela dan. Fast vi tog en långpromenad i regnet så vi blev alldeles genomblöta. Tur att man har tak över huvudet. c",)


Hoppas att ni har det bra allihop.

Stor kram från ensombörjarjobbapåmåndag

  

Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna


Ovido - Quiz & Flashcards