Anitas blåa blogg

Alla inlägg den 22 maj 2011

Av Anita - 22 maj 2011 22:19

Hej vännerna!

Vi har haft en underbar helg. I fredags åkte hela familjen till Hästholmen, jag, Peter, Anna och Martin. Och våra vovvar. I båt. Vi grillade hamburgare när vi kom fram. Ett par som har sin båt i Hästholem fast bor i Huskvarna, sällskapade oss. Vad trevligt. Ungdomarna åkte hem till Gränna i lördags em för de skulle på fest. Peter och jag stannade kvar för en övernattning till. Ingen trängsel i hamnen. Lugnt och skönt och en underbar kväll.


 
Här ligger vi på vår favoritplats. Omberg i fören.


Vi körde hem till Gränna framåt lunchtid. Hemma i Gränna hamn fixade vi lite middag och tog det lugnt. Så skönt att slippa stressa. Och alltid kommer det nån och pratar. Antingen turister som beundrar båten eller Grännabekanta. Mysigt och trevligt.


Ikväll hettar det i ansiktet på oss båda. Solen tar mer än vad man tror.
Imorgon svalkar vi fejset med att åka mc. :o) Vi är lediga imorgon också. Jo, jag har gjort om mitt schema så när jag är ledig helg blir det fre-mån. Härligt va? Vi är sugna på en längre utflykt. Äta nåt gott. Vet inte ännu vad det kan bli. Peter hade en idé om att åka till Söderköping och äta glass på Smultronstället. Hm, jag vill till havet. Eller inte. Vi får se vad vi bestämmer imorgon bitti.


Hoppas ni alla haft en underbar helg.
Kram från ensomgärnataemottipspåutflykter

  

Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6 7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna


Ovido - Quiz & Flashcards