Anitas blåa blogg

Alla inlägg den 11 februari 2010

Av Anita - 11 februari 2010 19:16

Hej vännerna!

Idag har det varit en alldeles sagolikt vacker dag. Blå himmel och sol som lyst så starkt och kraftfullt. Underbart! Jag har varit ledig för nästa vecka blir det jobb alla dagar. Vi har bytt pass. Det vackra vädret lockade ut mej på en långpromenad. Det är plogat på strandpromenaden till mångas glädje. Åh, vad fantastiskt det är att gå där precis intill vattnet. Det heter duga för själen kan jag säga. Isflak låg och guppade lite här och där. Och jag såg en ensam svan. Hur kan den överleva i kylan? Vad äter en svan? Kanske ska jag starta en insamling för att hjälpa henne eller honom. c",)


Kan det bli mer blått än såhär? (Den blå skyddsfilmen ÄR borta från kameralinsen.) Jamen visst är det vackert? Man nästan dånar.





Färjan är på väg till Visingsö. Vi ser den åka fram och tillbaka, från tidig morgon till sena kvällen. Hon har blivit ett naturligt inslag i vårt liv. :o) Beroende på hur ljuset faller på henne kan hon se så olika ut. Ibland är hon en grå klump och ibland är hon en smufsig vit maräng. Och på kvällen kan hon vara är en "ljusmysistuga" färja. Hon glider stilla ut i vinterkvällen. När sjön är stilla vill säga. Det är den ofta nu när det är kallt. Vättern har liksom lagt sej i viloläge och kurar ihop sej. Kanske drar hon istäcket över sej snart. Hoppas inte det. För jag vill ha tidig vår med sjösättning i april. :o)


Ha en myspysig kväll.

Kram från ensomendastjobbarimorgondennavecka

  

Välkommen

Tidigare inlägg

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

   

Arkiv

10 topplistor (Spotify)

 

 

Bloggare

 

Scrappare

Nätbutiker/Butiker

 

Hemsida

Stickat och Virkat

Milda Matilda, hon är min!

Lyckan var stor när Matilda flyttade hit för precis ett år sedan. Små blåbär på skorna och blå-vit polkagris. I en klänning som är sötare än söt. Numera har hon ett hårband med ett litet blåbär på. Ljuvlig är hon och väldigt rar. c",)

Gränna och Visingsö

MC utflykter och annat

Böcker

Prästbackas Amica de Voltrona

9 veckor och sötast i stan.  

Ami är född 10-02-03.
Vi hämtade henne när hon var  drygt 8 veckor. Underbara lilla valp som kissade hela tiden. Ami har fyllt 3 år och hon förgyller alla dagar hos oss. Vi är så glada att hon är med oss nu. c",

(Ami har en blogg om du vill läsa mer om henne. Länk nedan)

Hund

Mat och annat

TV

 

Väder Gränna


Ovido - Quiz & Flashcards